Beskrivande text 

Nedan finner du texter i 4 olika längder om Peter Siljerud, välkommen att klippa och klistra!
(Bilder finns längre ner)

Minitext:
Peter Siljerud, trendspanare och framtidsforskare, Futurewise AB.

Kort text:
Peter Siljerud har i över 15 år arbetat som trendspanare och framtidsforskare. Han är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 50 000 personer under åren. Han har även författat flera böcker, den senast utkom 2018 och har titeln ”Supertrenderna”.

Medium text:
Peter Siljerud har i över 15 år arbetat som trendspanare och framtidsforskare. Han är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 50 000 personer under åren. Hans första bok ”100 trender – din guide till framtiden” utkom 2011, den andra boken ”Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel” utkom 2015. I november 2018 utkom den senaste boken med titeln ”Supertrenderna” vilken nominerades till Årets marknadsföringsbok 2019.

Lång text:
Peter Siljerud har i över 15 år arbetat som trendspanare och framtidsforskare. Han har en bakgrund som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel. Peter är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 50 000 personer under åren. Hans första bok 100 trender – din guide till framtiden utkom 2011 och nominerades till Årets marknadsföringsbok. 2012 utsågs Peter till en av Sveriges mest kreativa personer av mediehuset IDG. Peter fick i januari 2013 utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare” av chefsnätverket Close. Under 2015 utkom hans andra bok Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel. I november 2018 utkom den senaste boken med titeln ”Supertrenderna” vilken nominerades till Årets marknadsföringsbok 2019.

Foton på Peter Siljerud

Nedan finner du 8 högupplösta foton på Peter Siljerud (vi har full rätt att använda dem).
Högerklicka och välj ”Spara bild som…”.