Framtidens_forsaljning-medium

Framtidens försäljning är ett upplyftande trendföredrag på ca 1-1,5 timmar. Talare är Peter Siljerud, vd Futurewise, som inspirerat över 30 000 personer genom åren. Mer information finner du nedan.

Innehåll i föredraget Framtidens försäljning

Framtidens_forsaljning-bannerAlla företag är beroende av framgångsrik försäljning samtidigt som den tilltagande hyperkonkurrensen gör det till en utmaning. Och det blir inte lättare av den generella förtroendekris som uppstått mellan köpare och säljare. I en värld med ett enormt utbud av produkter och tjänster, så skapas ett problem när alla hävdar att de är bäst och billigast. Yeah, right. Dagens kunder och inköpare är vana att cyniskt granska olika erbjudanden.

Som en följd krävs nya innovativa metoder för att fånga kunderna. Tekniken kommer också in som en viktig komponent som kan både hjälpa och stjälpa beroende på hur man utnyttjar möjligheterna. Detta föredrag presenterar centrala trender inom försäljning och ger inspiration om hur man med nytänkande kan lyckas i framtiden.

Vi svarar på frågor som:

  • Hur förändras relationen mellan säljare och köpare?
  • Vad karaktäriserar framtidens försäljning?
  • Hur bygger man relationer och skapar förtroende?
  • Hur tar man tillbaks och utnyttjar informationsövertaget?
  • Hur ser framtidens kundbemötande ut?
  • Hur kan man arbeta framgångsrikt med social försäljning?
  • Vilken roll får tekniken inom framtidens försäljning?

Föredraget som fungerar för både B2C och B2B tar upp de för stunden hetaste trenderna, exempelvis maffiavouching, fyrtornsaktörer och kontaktlösa relationer.

Du får också reda på varför vd:n på ett av Sveriges största företag ber mig personligen om ursäkt och hur man via ett telefonsamtal kan sälja för 1 miljon kronor genom att prata om flugfiske och Bruce Springsteen.

Kontakta oss för mer info och pris