Bryt normerna – Allt du lärt dig om arbetslivet är fel

bryt_normerna_omslagI maj 2015 lanserades Peter Siljeruds andra bok: Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel. Utgångspunkten är att vår värld förändras i ett allt snabbare tempo – men arbetslivet gör det inte! Hur kommer det sig att vi håller fast vid förlegade sätt att arbeta, skapa incitament och organisera och leda anställda? Vanans makt är stor, så stor att alla som fortsätter göra som de brukar riskerar att bli omsprungna.

I den här lika utmanande som upplysande boken tvingar författaren oss att öppna ögonen för det uppenbara: de normer som vi traditionellt lever efter i arbetslivet är hopplöst förlegade. Och antingen fortsätter vi att backa in i framtiden eller så tar vi makten över våra liv genom att utmana och tänka efter före. Det här är en bok för dig som inte vill bli omsprungen, för dig som vill vara med och forma morgondagen.

Köp på AdLibris (ca 190 kr)

Köp på Bokus (ca 215 kr)

100 trender – Din guide till framtiden

100trender_omslagUnder 2011 landade boken ”100 trender – din guide till framtiden” i bokhandeln. Peter Siljerud presenterar 100 trender inom områden som värderingar, ekonomi, företagande, internet, media, reklam och konsumtion.

Boken låter dig ta del av insiktsfulla observationer, överraskande statistik och tankeväckande slutsatser om hur vår värld förändras. För alla organisationer som vill ha koll på de centrala megatrender så är detta bibeln!

Boken nominerades till Årets marknadsföringsbok av Sveriges Marknadsförbund.

Köp på AdLibris (ca 260 kr)

Köp på AdLibris som e-bok (ca 210 kr)

Köp på Bokus (ca 260 kr)

Köp på Bokus som e-bok (ca 210 kr)